Speculoos-coated semi-cooked foie gras from Quercy - Le Colimaçon
Tuesday 27 October 2020

Online Restaurant Menu / Colimaçon Essentials.

Speculoos-coated semi-cooked foie gras from Quercy
16€

cooked with coarse salt from Noirmoutiers

Photo du plat

Starters

12€
Snail crosmesquis (x6) in a parsley and garlic sauce
Croustilles d'escargots (x6) en persillade
16€
Speculoos-coated semi-cooked foie gras from Quercy
cooked with coarse salt from Noirmoutiers
Foie gras de canard mi-cuit du Quercy en chemise spéculos
cuisson au gros sel de Noirmoutiers
18€
French toast topped with foie gras and pan-fried smoked duck breast
Pan-fried foie gras and smoked duck magret, poached pear with honey, cumin and balsamic sauce
Pain perdu de foie gras et magret de canard fumé poêlé
Foie gras et magret de canard fumé poêlés poire pochée sauce miel cumin et balsamique
9€
Crispy goat's cheese parcel with honey and tomato confit
Croustillant de chèvre au miel et tomates confites
11€
Pimientos del piquillo with fresh goat cheese roasted pine nuts
Pimientos del piquillo au chèvre frais pignons torréfiés

Main Courses

19€
Hand-cut steak tartare fresh fries
Tartare de bœuf coupé au couteau frites fraiches
28€
Rib Eye Steak with its marrow bone, fries and lettuce
Noix d'Entrecôte avec son os à moelle, frites et salade
35€
Round fillet of beef chef's sauce
Filet de bœuf façon tournedos sauce du Chef
26€
King shrimp risotto
Risotto de gambas
26€
Young partridge stuffed with oyster mushrooms, foie gras and bacon roll
Perdreau farci aux pleurotes foie gras roulé au lard

Cheese

10€
Mature AOP cheese trio
Raw milk camembert, plain or ash-coated goat cheese, Roquefort, farmstead Reblochon, tomme
Trio de fromages affinés AOP
Camembert au lait cru, Chèvre nature ou cendré, Roquefort, Reblochon fermier, tomme

Desserts

9€
Fine sorbet and ice cream trio from Antolin Délice’s
Raspberry, Passion fruit, Pear, Lemon, Mango, Vineyard peach, Caramel, Vanilla, Praline
Trio de sorbets et glaces artisanales Antolin Délices
Framboise,Fruit passion,Poire,Citron, Mangue,Pêche de vigne,Caramel,Vanille, Praline
11€
Chocolate lava cake, salted caramel and vanilla ice cream
Mi-cuit au chocolat, caramel beurre salé et glace vanille
11€
French toast, Camargue sea-salt caramel ice cream
Pain perdu, glace caramel à la fleur de sel de Camargue
10€
Bourbon vanilla crème brûlée
Nice milk from Normandy, fresh eggs and real vanilla beans...
crème brûlée à la vanille bourbon
Du bon lait Normand des œufs frais et de la vraie gousse de vanille....