Fillet of sea bass with white tarragon sauce - Le Calife

Our "Saints-Pères" Group Menu

menu groupe à partir de 30 personnes

Fillet of sea bass with white tarragon sauce

Wild rice and seasonal vegetables

Photo du plat
Menu Saints-Pères
85€

Aperitifs

Glass of Champagne & Appetizer
Coupe de Champagne & Mise en bouche

Starters

"Gourmet" salad with foie gras slithers
Smoked duck breast, foie gras, gizzards, pine nuts, mixed salad leaves
Salade gourmande aux copeaux de foie gras
Magret de canard fumé, foie gras, gésiers confits, pignons, mesclun
Warm goats cheese in crisp flaky pastry with honey
Feuille VG
Warm goats cheese, mixed salad leaves, walnuts, honey
Croustillant de chèvre chaud au miel
Feuilleté de chèvre chaud sur lit de salade, miel, noix

Main Courses

Guinea fowl supreme
Mushrooms sauce with herbs, potatoes and roast apple
Suprême de pintade
Sauce champignons aux herbes aromatiques, duo de pommes
Fillet of sea bass with white tarragon sauce
Wild rice and seasonal vegetables
Filet de bar grillé et beurre blanc à l'estragon
Riz sauvage et légumes de saison

Gourmet Moment

Apple crisp with caramel
Feuille VG
Fresh apples in phyllo pastry with savoury caramel ice-cream
Craquant de pomme
Feuilleté de pommes, glace caramel au sel de Guérande
Half a bottle of wine per person
(white or red)
Une demi-bouteille de vin par personne
(vin blanc ou vin rouge)
Still or sparkling mineral water (50cl per person)
Eau minérale plate ou gazeuse (50cl par personne)
Coffee or Mint tea
Café ou Thé à la menthe
Menu includes a two-hour cruise in Paris's historical centre, an aperitif and the meal (a starter, a main course, a dessert and drinks).