Guinea fowl supreme - Le Calife

Menu Saints-Pères

Guinea fowl supreme

Mushrooms sauce with herbs, potatoes and roast apple

Photo du plat
Saints-Pères
67€
Saints-Pères
Menu includes a two-hour cruise in Paris's historical centre, an aperitif and the meal (a starter, a main course and a dessert). Drinks are not included.

Aperitifs

Glass of Champagne & Appetizer
 
Coupe de Champagne & Mise en bouche

Starters

"Gourmet" salad with foie gras slithers
Présence d'allergènes
GlutenGluten
NutsNuts
 
Smoked duck breast, foie gras, gizzards, pine nuts, mixed salad leaves
Salade gourmande aux copeaux de foie gras
Magret de canard fumé, foie gras, gésiers confits, pignons, mesclun
Warm goats cheese in crisp flaky pastry with honey
Feuille VG
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
NutsNuts
 
Warm goats cheese, mixed salad leaves, walnuts, honey
Croustillant de chèvre chaud au miel
Feuilleté de chèvre chaud sur lit de salade, miel, noix

Main Courses

Fillet of sea bass with white tarragon sauce
Présence d'allergènes
EggsEggs
FishFish
 
Wild rice and seasonal vegetables
Filet de bar grillé et beurre blanc à l'estragon
Riz sauvage et légumes de saison
Thick-cut rump steak with Sichuan pepper sauce
 
Served with roast marjoram potatoes and crisp seasonal vegetables
Pavé de cœur de rumsteak au poivre de Sichuan
Pommes de terre rôties au four, légumes de saison croquants
Guinea fowl supreme
 
Mushrooms sauce with herbs, potatoes and roast apple
Suprême de pintade
Sauce champignons aux herbes aromatiques, duo de pommes

Gourmet Moment

Crème brûlée
Feuille VG
Présence d'allergènes
EggsEggs
MilkMilk
 
With vanilla, cinnamon and ginger
Crème brûlée
À la vanille, cannelle et gingembre
Apple crisp with caramel
Feuille VG
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
 
Fresh apples in phyllo pastry with savoury caramel ice-cream
Craquant de pomme
Feuilleté de pommes, glace caramel au sel de Guérande