Restaurant Menu
Pan-fried cuttlefish and crayfish, 32€
sweet pepper and Parmesan cheese risotto, Colonnata bacon, jus with basil

To Begin With
29-21€
35€
27€
23€
25€
Seaside
43€
31€
32€
30€
13€
Inland
35€
Sweet treats
13€
15€
15€
15€
13€
Desserts must be ordered at the beginning of the meal
Bottled wine
Red Wines
Bordelais
55€
49€
70€
75€
99€
65€
89€
93€
103€
Loire
37€
Languedoc-Roussillon
36€
40€
Provence
46€
Bourgogne
90€
84€
96€
79€
Rosé Wines
42€
38€
White Wines
Bordelais
55€
44€
Loire
39€
41€
36€
Languedoc-Roussillon
41€
36€
Côte du Rhône
39€
69€
59€
49€
Bourgogne
77€
98€
90€
Champagne
75cl
15cl
69€ 12€
125€