Subject to Changes, Depending on Availability

Vegetal

28€
Peas, Oscetra Caviar
Nasturtium, Yuzu
36€
Green and White Asparagus
Seaweed Butter by Mr Bordier, Herbs from the Garden

Spring

48€
Lobster from Ausdresselles, Rhubarb
Présence d'allergènes
MolluscsMolluscs
Yoghourt, Timut Pepper
34€
Grilled Oyster nº00 from Régis Borde
Présence d'allergènes
MolluscsMolluscs
Gooseberries, Blakberries, Sea Asparagus
* * *
62€
Red Mullet, Raw or Cooked Green Asparagus
Présence d'allergènes
FishFish
MilkMilk
Fishbone broth, Agastache
65€
Veal Sweetbread, Glazed Turnips
Onion Paste, Black Garlic, Barolo Vinegar
20€
French Cheese Platter
Présence d'allergènes
MilkMilk

Sweet

20€
Melon, Herbal Jelly Infused with Banyuls
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
NutsNuts
Cherry Tomato, Olive Oil and Rosemary Ice Cream
20€
Brownie, Dark Chocolate 70% Peruvian Origin
Présence d'allergènes
EggsEggs
SoySoy
MilkMilk
Cashew Nut, Grilled Mexican Vanilla Ice Cream
Menu Salicorne
120€
(drinks not included)
Today's Amuse-Bouche
* * *
Lobster from Ausdresselles, Rhubarb
Yoghourt, Timut Pepper
* * *
Peas, Oscetra Caviar
Présence d'allergènes
ShellfishShellfish
Nasturtium, Yuzu
* * *
Red Mullet, Raw or Cooked Green Asparagus
Présence d'allergènes
FishFish
MilkMilk
Fishbone broth, Agastache
or
Veal Sweetbread, Glazed Turnips
Farming :Australie
Onion Paste, Black Garlic, Barolo Vinegar
* * *
French Cheese Platter
Présence d'allergènes
PeanutsPeanuts
MilkMilk
NutsNuts
* * *
Melon, Herbal Jelly Infused with Banyuls
Cherry Tomato, Olive Oil and Rosemary Ice Cream
Merci de choisir le même menu pour toute la table
Menu Découverte
160€
9-course meal (excluding drinks)
This Menu's Delightful Moments are imagined daily and prepared by our Michelin Starred Chef William Elliott.

Our Sommelier suggests a wine selection pairing with your dishes.
Wine Harmony
70€
5 glasses of 6cl each

Sélection from our Wine List

Champagnes AOC

75cl
 
Ruinart Brut
Présence d'allergènes
SulphiteSulphite
120€
 
Bollinger Rosé
Présence d'allergènes
SulphiteSulphite
130€

White Wines

75cl
 
AOC Bourgogne Domaine Coche-Dury 2018
Présence d'allergènes
SulphiteSulphite
125€
 
AOC Pessac-Léognan Château Latour-Martillac 2015
125€

Red Wines

75cl
 
AOC Saumur Champigny Domaine Clos Rougeard 2011
Présence d'allergènes
SulphiteSulphite
140€
 
AOC Gevrey-Chambertin Domaine Claude Dugat 2015
Présence d'allergènes
SulphiteSulphite
220€

Rosé Wines

75cl
 
AOP Côtes de Provence
Présence d'allergènes
SulphiteSulphite
65€
Château Minuty Cuvée Prestige 2024

Cold drinks

 
Vittel, San Pellegrino
9€
 
Jus & Nectars de Fruits Alain Milliat
12€
 
Carafe d'Eau Gratuite
Net prices in euros, including service charge.
Allergenic products: please consult the information available at the restaurant reception.
Alcohol abuse is dangerous for your health, consume in moderation.