Monday 18 August 2025

Lunch Menu / Monday to Friday. From 11:30 am to 5:30 pm.

Lunch Menu

Starters

Seasonal vegetable cream soup
Présence d'allergènes
MilkMilk
16.00
Duck pie flavored with thyme, green salad
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
19.00
Giant and wild Burgundy snails, 6 pieces
Présence d'allergènes
MilkMilk
MustardMustard
MolluscsMolluscs
22.00
Giant wild Burgundy escargots, 12 pcs.
Présence d'allergènes
MilkMilk
MustardMustard
MolluscsMolluscs
36.00
Avocado and prawn tartare, lemon emulsion
Présence d'allergènes
ShellfishShellfish
MilkMilk
25.00
Duck foie gras 50g
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
32.00
and its compote the moment, Poilâne toasts
Prunier smoked Scottish salmon,
Présence d'allergènes
GlutenGluten
FishFish
MilkMilk
35.00
Isigny cream, sourdough toasts
Prunier Osetra Caviar 30g - origin France,
Présence d'allergènes
GlutenGluten
FishFish
105.00
with sourdough toasts, Isigny cream

Salads

Warm goat's cheese salad
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
NutsNuts
22.00
Hot goat cheese on toast, sucrine lettuce, arugula, cherry tomatoes, grilled slivered almonds, vinaigrette
Salade de l'Ecrivain
Présence d'allergènes
NutsNuts
24.00
Arugula, green beans, mushrooms, walnuts, potato, black olives, red onion, country ham, balsamic vinaigrette
Deux Magots' salad
Présence d'allergènes
EggsEggs
SoySoy
MilkMilk
MustardMustard
SulphiteSulphite
26.00
Lettuce, ham, thinly-sliced roasted poultry, Comté cheese, tomato, hard-boiled organic egg
Salade Duo de la Mer
Présence d'allergènes
ShellfishShellfish
FishFish
MilkMilk
32.00
Sucrine lettuce, snow peas, broad beans, green beans, house-marinated Scottish salmon, marinated prawns, grapefruit supremes, lemon emulsion

Meat

Premium Charolais beef* tartare,
Présence d'allergènes
EggsEggs
MilkMilk
29.00
and crunchy breadcrumbs, french fries and lettuce
Free-range poultry* supreme,
Présence d'allergènes
MilkMilk
SulphiteSulphite
31.00
herb jus, potato mash with herbs
Premium Charolais beef* burger and grilled bacon,
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
MustardMustard
SulphiteSulphite
32.00
Comté cheese cream, slow-braised tomatoes, arugula, red onion, fries
Veal* blanquette, seasonal recipe
Présence d'allergènes
MilkMilk
36.00
Low-temp cooked rib of Veal*,
Présence d'allergènes
MilkMilk
SulphiteSulphite
48.00
morel sauce, mashed potatoes
Fillet of Beef*, five berry pepper sauce,
Présence d'allergènes
MilkMilk
SulphiteSulphite
49.00
baby potatoes
* All our beef meat is certified to come from France

Toasties

The Croque-Monsieur from Deux Magots with ham or chicken,
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
SulphiteSulphite
20.00
lettuce
The Croque-Madame from Deux Magots with ham or chicken,
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
SulphiteSulphite
22.00
organic egg, green salad
Deux Magots seasonal ham and cheese toast, lettuce
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
20.00
(extra egg +2€)
Ham and cheese toast with grilled zucchini and savory
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
20.00
(extra egg +2€)

Clubs

Club sandwich with poultry and pastrami, hard-boiled organic egg
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
CeleryCelery
SulphiteSulphite
26.00
tartare sauce, fries
Club sandwich with Prunier smoked Scottish salmon and avocado,
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
29.00
crunchy vegetables, hard-boiled organic egg, lettuce, lime zest, fries

to share

Apéro toastie with ham or chicken
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
SoySoy
MilkMilk
SulphiteSulphite
20.00
cherry tomatoes
Cold cut assortment plate
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
25.00
Sampling matured cheese platter from our regions
Présence d'allergènes
MilkMilk
25.00
Plate of regional cold cuts and cheeses
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
32.00
Duck foie gras, compote of the moment (50g),
Présence d'allergènes
GlutenGluten
32.00
Poilâne toasts
Spoonful of Prunier Osetra caviar 3g (per person)
Présence d'allergènes
FishFish
SulphiteSulphite
65.00
French origin, & a glass of Champagne Veuve Clicquot (13cl) for two
Prunier Osetra Caviar (30g), Poilâne toasts
Présence d'allergènes
GlutenGluten
FishFish
105.00
and Isigny cream

Organic eggs

Scrambled organic eggs
Présence d'allergènes
EggsEggs
MilkMilk
16.00
Truffle-flavored scrambled organic eggs
Présence d'allergènes
EggsEggs
MilkMilk
22.00
Springtime organic omelette, lettuce
Présence d'allergènes
EggsEggs
MilkMilk
23.00

Fish

Sea bass fillet, sauce vierge,
Présence d'allergènes
FishFish
34.00
steamed seasonal vegetables
Roasted king prawns, risotto with shellfish cream
Présence d'allergènes
ShellfishShellfish
MilkMilk
SulphiteSulphite
44.00

Vegetarian

22.00
Vegetable assortment and scrambled eggs

Kid's main course

Roasted chicken fillet, steamed vegetables
Présence d'allergènes
MilkMilk
SulphiteSulphite
18.00
Charolais* beef burger, Comté cheese cream, fries
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
20.00

Cheese

Cottage cheese, plain or with sugar
Présence d'allergènes
MilkMilk
12.00
Brie de Meaux AOC cheese, truffle cream, Granny apple
Présence d'allergènes
MilkMilk
15.00
Sampling matured cheese platter from our regions
Présence d'allergènes
MilkMilk
25.00

Desserts

Warm Tatin tart in Deux Magots' style,
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
SoySoy
MilkMilk
NutsNuts
15.00
Isigny crème fraîche or vanilla ice cream
Cottage cheese with red fruit coulis
Présence d'allergènes
MilkMilk
13.00
Valrhona chocolate mousse
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
SoySoy
MilkMilk
NutsNuts
LupinLupin
15.00
Fresh fruit salad
14.00
flavored with Bourbon vanilla
Coffee, Tea or hot Chocolate with a selection of desserts
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
16.00
and assortment of three sweet treats
Cup of seasonal fruits (raspberries or strawberries)
20.00
Profiteroles,
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
20.00
three chou buns with Bourbon vanilla and Deux Magots hot chocolate

Pastry Selection

L'Énigme d'Auguste
20.00
Dessert created in honor of Auguste Boulay, creator of the literary café Les Deux Magots. Concealed beneath its dark chocolate shell, l'Énigme d'Auguste is just waiting to be revealed under our traditional hot chocolate.

Our pastry chefs' delicacies

Ask for our selection of today's pastries:
17.00
Millefeuille, Paris-Brest, Éclair, Baba, Lemon tart, Fruit tart, Intensely chocolate and other seasonal pastries.

Ice creams, Sorbets & Sundaes

Ice creams or Sorbets (3 scoops)
17.00
Deux Magots sunday
Présence d'allergènes
EggsEggs
MilkMilk
18.00
vanilla ice cream, blackcurrant sorbet and syrup
Café or Chocolat Liégeois
Présence d'allergènes
EggsEggs
MilkMilk
18.00
coffee or chocolate ice cream, coffee or chocolate sauce, whipped cream
"Lauréats" sundae
20.00
3 sorbets (pear, blackcurrant, raspberry), red fruit coulis, Chantilly whipped cream
Strawberries or raspberries Melba
Présence d'allergènes
EggsEggs
MilkMilk
22.00
(seasonal)
vanilla ice cream, strawberries or raspberries according to the market, whipped cream
Red fruit dessert
Présence d'allergènes
EggsEggs
MilkMilk
24.00
(seasonal)
vanilla ice cream, assortment of berries, raspberry coulis, whipped cream
Coupe St-Germain
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
PeanutsPeanuts
SoySoy
MilkMilk
NutsNuts
CeleryCelery
MustardMustard
SesameSesame
SulphiteSulphite
26.00
Elderberry sorbet, fruit salad, Chantilly whipped cream, St-Germain liqueur