Starters

18€
Beef carpaccio with parmesan shavings
21€
Burrata, old tomatoes and basil
Plat Végétarien
18€
Eggplants cannelloni with parmesan cheese
26€
Organic egg caviar Prunier
22€
Saku tuna
17€
Organic mimosa egg

Seaside

39€
Sea bass poached in olive oil, pea velouté
32€
Sea bream fillet, vegetable dressing
35€
Miso marinated salmon, crunchy soy vegetables
64€
Sole meunière 400-500g)
Présence d'allergènes
GlutenGluten
FishFish
MilkMilk

Inland

34€
Veal blanquette, pilau rice
28€
Beef Steak Tartare. Fresh French Fries. Mesclun.
Présence d'allergènes
EggsEggs
PeanutsPeanuts
MustardMustard
31€
Free-range poultry supreme, lemon thyme,
Présence d'allergènes
MilkMilk
SulphiteSulphite
Parmesan Cream with golden raisin.
41€
Beef Tenderloin with Black Pepper.
Présence d'allergènes
MilkMilk
SulphiteSulphite
Pepper Sauce. Fresh French Fries.

Pasta

29€
Macaroni with truffle.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
Plat Végétarien

Garnish

6€
Additional side dish :
Présence d'allergènes
PeanutsPeanuts
MilkMilk
Seasonal Salad.
Stir Fry Wild Mushroom.
Basmati Rice Pilaf.
Fresh French Fries.
Mashed Potatoes with butter.

Chef’s Special of the day

31€
Today’s Main Course
(du lundi au vendredi, hors jours fériés)

Caviar Fouquet's

30g
15g
110€ 60€
Caviar Prunier
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
FishFish
MilkMilk

Cheese

16€
Cheese Selection :
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
LupinLupin
Gorgonzola served with a spoon and seasonal chutney
Toasted Cereal Bread, Mesclun.

Desserts

15€
Millefeuille Fouquet’s.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
NutsNuts
SulphiteSulphite
16€
Coffee or Tea gourmand.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
PeanutsPeanuts
MilkMilk
NutsNuts
22€
Gourmet Champagne.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
NutsNuts
SulphiteSulphite
15€
Today's pastry sugestion.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
PeanutsPeanuts
SoySoy
MilkMilk
NutsNuts
CeleryCelery
MustardMustard
SesameSesame
SulphiteSulphite
LupinLupin
16€
Strawberry trifle
14€
Chocolate mousse
15€
Red fruits salad
Plat Végétarien

Menus

Menu Spectacle & Saveurs 34,90€
Valid only on the evening of the show at the Théâtre du Casino Barrière Enghien-les-Bains and upon presentation of your ticket. Reservations are required on TheFork or by phone.

Main course + dessert (drinks not included)
Free-range poultry supreme, lemon thyme, parmesan cream, blond grapes.
Parmesan Cream with golden raisin.
or
Sea bream fillet, vegetable dressing
Today's pastry sugestion.
Menu Diane 39€/54€
(Valid every day except weekends and public holidays)

Starter + Main Course + Dessert €54 (Drinks not included)
Starter + Main Course or Main Course + Dessert €39 (Drinks not included)
Beef carpaccio with parmesan shavings
or
Organic mimosa egg
Sea bream fillet, vegetable dressing
or
Free-range poultry supreme, lemon thyme, parmesan cream, blond grapes.
Parmesan Cream with golden raisin.
or
Today's main course
Today's pastry sugestion.
Menu Fouquet's 69€
Starter, main course and dessert from our selection (drinks not included)
Plat Végétarien
Burrata, old tomatoes and basil
or
Saku tuna
Sea bass poached in olive oil, pea velouté
or
Beef Tenderloin with Black Pepper.
Pepper Sauce. Fresh French Fries.
Millefeuille Fouquet’s.
or
Strawberry trifle
(Menu available every days, except bank holidays)
Petit Gourmet 26€
(up to 12 years old)

Drinks not included
Sea Bream, Salmon or Minced Steak
On the side of your choice.
Ice creams
“Home-made” dishes are created on site using raw ingredients.
Prix nets en euros TTC.
Nous n'acceptons pas les chèques bancaires et devises étrangères.
Cartes bancaires acceptées (visa, CB, Mastercard, American express, etc.)
Tickets restaurant, chèques cadeaux les bonheurs Barrière.
Chèques vacances non acceptés.
Check the information available at the front desk
to know about origins of our meats and allergens some dishes may contain.
L'abus d'alcool est dangereux pour la santé ;
à consommer avec modération
Ouverture du restaurant
Du mercredi au vendredi de 12h à 14h (le samedi et dimanche de 12h à 14h30)
et de 19h30 à 22h (le vendredi et samedi de 19h30 à 22h30)