To Share

Iberian Bellota ham
32
36-month aged
Crispy prawns,
27
herb mayonnaise
Fresh crunchy vegetables,
18
sea urchin cream
Terrine,
15
vegetable picjles
Sardines, toasted bread
19
and Guérande semi-salted butter
* option végétarienne sur demande

Starters

Traditional Provençal onion tart
18
comme une pissaladière
Seared beef carpaccio
22
snacké
Gratinated clams
29
with garlic and parsley butter
Sea bass carpaccio,
24
ginger vinaigrette

Salads

Avocado and shrimp salad
29
et belles crevettes
Whole artichoke,
18
Parmesan cheese and arugula
The Pavillon Bowl
23

Main Courses

Uniquement le Dimanche

Sunday roast chicken to share
75
Lamb chops with thyme-infused olive oil
38
huile d'olive au thym
Ribeye steak, béarnaise sauce
35
Elbow pasta with ham
24
and Comté cheese
Wagyu burger
34
Grilled salmon, virgin olive oil sauce
29
sauce vierge
Sea bream fillet with lemon
28
Grilled braised cauliflower,
18
lemon sauce
Chicken skewer
25
Slow-cooked lamb shoulder to share
87
Each dish comes with a side of your choice. Extra side €7
* option végétarienne sur demande

Garnish

Broccolinis
Seasonal vegetables
Fresh-cut fries
Baby gem lettuce salad
Roasted baby potatoes

Desserts

Cheese plate
14
Apple tart,
15
Guérande salted caramel
Vanilla soufflé,
15
verbena ice cream
La Baule strawberries with basil
16
Chocolate delight,
15
hazelnut ice cream
Churros to share,
24
Chocolate sauce

Ice creams

vanilla, chocolate, salted butter caramel, pistachio

Sorbets

passion fruit, raspberry, lemon, strawberry

Kids' Menu

Starter · Main Course · Dessert ·
30

Starters

tomato mozzarella
8
Radishes with butter
6
Smoked salmon
10

Main Courses

Cod fish
16
white butter sauce, green vegetables
Elbow pasta with ham
16
and Comté cheese
Beef steak, french fries
16

Desserts

Waffle with chocolate sauce
10
or powdered sugar
Guanaja chocolate mousse
8
Ice cream selection
8
vanilla, chocolate, raspberry
Fresh strawberry plate
8
* option végétarienne sur demande
Legal notices
Nos viandes proviennent d’élevages soigneusement sélectionnés : notre bœuf et notre volaille sont d’origine française, tandis que notre agneau est de Nouvelle-Zélande. Le livret d’allergènes est disponible à l’accueil du restaurant.
L’abus d’alcool est dangereux pour la santé. Sachez consommer avec modération. Conformément à la législation concernant les débitants d’alcool, et dans l’intérêt de tous, la direction se réserve le droit de cesser la vente de boissons alcoolisées dès qu’elle le jugera nécessaire.
La maison n’accepte pas les chèques. Prix nets (TTC) en euros, taxes et service compris. Le code monétaire et financier interdit les paiements en espèces supérieurs à 1000 € pour les personnes résidant habituellement en France. Nous n’acceptons pas les devises étrangères.