Carte Restaurant

Carte Restaurant

Starters

Norwegian salmon carpaccio, dill cream
Présence d'allergènes
FishFish
PeanutsPeanuts
13
citrus fruit pickles and toasted bread, salad mix
fraicheur de crevette aux agrumes , fenouil et avocat
8.5
restyled egg mayonnaise
7.5
tartelette italienne, salade de roquette citronnée
7
salade cancun
Présence d'allergènes
FishFish
NutsNuts
10
thon rouge, avocat, choux rouge, pomme verte, balsamic

Farmhouse Open Sandwiches

Mediterranean open sandwich
12
toasted country bread, tomatoes, sardines, olives, pesto
Italian open-sandwich
Présence d'allergènes
FishFish
12
toasted country bread, tomatoes, mozzarella, melted cheese, olives, pesto
Provence open-sandwich
12
toasted country bread, tomatoes, eggplants, fresh goat cheese, melted cheese, pesto, walnuts

Salads

Batignolle
Présence d'allergènes
EggsEggs
MustardMustard
18
mixed salad, tomatoes, cucumber, olives, bell peppers, semi-cooked bluefin tuna, egg
caesar
15
crispy lettuce, caesar dressing, tomatoes, onions, diced bacon, crispy chicken, croûtons
Quercy salad
15
salad mix, tomatoes, avocado, eggplant, apple, crispy goat’s cheese parcel, pine nuts
poke bowl
Présence d'allergènes
FishFish
PeanutsPeanuts
SoySoy
SesameSesame
17
cucumber, quinoa, beetroot, avocado, faisselle cheese, marinated salmon, olive oil
vegan salad
Présence d'allergènes
PeanutsPeanuts
MustardMustard
15
lettuce of the moment, tomatoes, quinoa, beetroot, cucumber, sesame-marinated tofu, soy

Tartares

Steak tartare, homemade fries
Birth :France
Farming :France
Slaughter :France
15
charolais beef, pesto sauce, pine nuts and parmesan
Seasoned charolais beef tartare
15
mustard sauce, shallot, capers, chili pepper, soy sauce
Charolais beef tartare with basil
16
mustard, basil, capers, parmesan, pine nuts, egg

Main Courses

Pepper-roasted fillet of Challans duckling
17
pan-fried baby potatoes and mild onions
Pan-fried angus entrecôte steak 250GM homemade bearnaise
24
homemade potato mash
Oven-roasted Gilthead Sea bream,
Présence d'allergènes
FishFish
16.8
potato mash with basil
Pan-fried rib of farmhouse pork from Cantal, parsley and garlic butter sauce
19
mixed vegetables
Prime rib of beef 1kg to share, homemade fries
58
according to delivery
Salmon tagliatelle
14
zucchini, tomato confit, shallots, St Môret cream, basil
Chicken tagliatelle
14
zucchini, tomatoes, shallots, onion confit, St Moret cream, basil
tagliatelle di bufala
16
tomatoes, rocket, pesto, burrata, Grison dried beef, parmesan
Your choice of sauce
 
Coarse ground pepper, homemade béarnaise, onion confit

Terrasse’s Burgers

Maison « Graines de Créateurs »

auvergnat
Birth :France
Farming :France
Slaughter :France
17
bleu d'Auvergne cheese, tomato, red onions, apple, ground Charolais beef, crispy lettuce
Savoyard
Birth :France
Farming :France
Slaughter :France
17
tome cheese, tomato, red onions, ground Charolais beef, grilled streaky bacon, lettuce
seguin
17
tomatoes, pesto, ground steak, eggplant, goat cheese, red onions

Cheeses

fresh goat cheese
6
bleu d'Auvergne or cantal aoc
6
farmhouse saint-nectaire
6
Faisselle cheese from Rians
7.5
jam or honey

Desserts

old rum baba, chantilly and morello cherry
9.5
Madagascar vanilla crème brûlée
7
market fruit pavlova
9.5
glace fruits rouges, chantilly et coulis de framboise
homemade chocolate lava-cake, vanilla ice cream
8
today's fresh fruits according to delivery
6.5

Menus

Brunch Menu
25€
Terrasse Brunch
scrambled eggs with bacon
melon
Caesar salad or Salad di buffala or Norvegian salad
faisselle cheese and red fruits coulis
strawberry
fresh orange juice
one hot drink and danish pastry
Kid’s Menu
10€
at any time !
Breaded fish and fries or ground steak and fries or Ham and fries
Sugar crêpes or homemade chocolate mousse

Wine list

Red wines

75cl
50cl
25cl
15cl
 
IGP Pays d'Oc Epicerie
 
Domaine Castelnau
 
IGP Pays d'Oc Syrah
BIO
28
Domaine Castelnau
 
Côte du Roussillon aop
22
11.7
9.8
3.9
Le petit dernier
 
Gaillac aop
BIO
25
Château de Saurs "La Constance"
 
Rioja doc
39
Bodega Altos Tinto Tempranillo
 
Sicilia igt
30
Nero d'Avola, Alcesti
 
Anjou aop, vegan sans sulfite
BIO
39
Château de la Roulerie "Le P'tit Cab"
 
Graves aoc
30
21
13.8
6.9
Château la Gravelière
 
Crozes Hermitage aop
20
11.4
7.6
3.8
Domaine du pavillon
 
Saint-Estèphe aop
42
Château Moutinot
 
Saint Emilion grand cru aop
22
11.7
7.8
3.9
Clos Petit Corbin

White wines

75cl
50cl
25cl
15cl
 
Sancerre aoc
30
23
15.8
7.9
Domaine Reverdy-Ducroux
 
Venetie pinot gris
 
Pinot griogio "Pirovano"
 
Reuilly aop
 
Tabordet
 
Pays d'Oc igp
 
Viognier Paul Mas Estate
 
IGP Pays d’Oc
22
11.7
7.8
3.9
Chardonnay, Domaine Castelnau
 
Côte de Gascogne igp
 
Domaine des Cassagnoles Gros Menseng
 
Cheverny aop
 
Les Borderies
 
Chablis 1er cru aop
 
Olivier Savary
 
Valencay, vieilles vignes
 
Domaine André Fouassier

Rosé wines

75cl
50cl
25cl
15cl
 
Corse igp
-
9.6
6.4
3.2
Domaine de Terra Vecchia "Nielluciu
 
Vin de France
BIO
 
La Petite Seine
 
Côtes de Provence aoc
25
Château Tour Sainte Anne

Champagnes AOC

75cl
15cl
 
Domaine Stéphane Breton
 
 
Laurent-Perrier
 
la cuvée brut

Alcohols

Apéritifs

3.9
Apéritifs anisés, Ricard
2cl
4.9
Salers, Muscat, Martini rosso, bianco
5cl
4.9
Noilly Prat, Campari
5cl
4.9
Porto blanc ou rouge
5cl
4.9
Gin Fizz
5cl
9
Americano
12cl
10
Aperol Spritz
12cl

Kirs

4.6
Sauvignon Kir
15cl
blackcurrant, blackberry, raspberry, peach or chestnut cream
4.9
Auvergnat Kir
12cl
chestnut cream
12
Royal kir with Champagne, Bellini
12cl

Whiskies

7
William Lawson's
8
Jack Daniel’s
4cl
8
Four Roses
4cl
9
Glenfiddich 12 ans
4cl
9
Glenmorangie
4cl
9
The Glenlivet
4cl
9
Aberlour
4cl
10
Nikka
4cl
12
Nikka Black
4cl
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Notre carte est realisée à partir de produits de saison et de l’envie du moment.
Toutes nos viandes sont issues d’élevage français
et nos poissons sont livrés quotidiennement par la Maison Hiode spécialisée en poissons frais.