Carte Restaurant (English) - Mercure 78120 / Le Relays du Château
Friday 21 February 2020

Carte Restaurant

Carte Restaurant

Starters

8
Butternut soup, slow cooked egg, wild mushrooms
Soupe de butternut, oeuf parfait, champignons des bois
13
Sea bream ceviche
soy sauce, sesame, yuzu, avocado and mango
Ceviche de dorade
sauce soja, sésame, yuzu, avocat et mangue
8
Cod Accras, sweet and sour sauce
Accras de morue, sauce aigre douce
12
9 Burgundy escargot garnished with parsley and garlic
9 Escargots de Bourgogne en persillade
10
Herrings and potato salad
slightly sour potato salad, onion pickles, herring caviar
Harengs pommes à l'huile
salade de pommes de terre acidulées, oignons pickles, caviar de harengs

Salads

16
Poke Bowl
vinegary rice, sea bream tartar, edamame, broad beans, peas, guacamole, grated carrots, soy sprouts, red cabbage, wakame
Poke Bowl
16
The Relay's salad
frisée lettuce, spinach sprouts, gizzards, mushrooms, slow cooked egg, beetroot, sautéed potatoes
Salade Relays

Vegetarian dishes

14
Curried seasonal vegetables
seasonal vegetables, coconut milk, curry and basmati rice
Curry de légumes de saison
légumes de saison, lait de coco, et curry, riz basmati
13
Royan's gratin of ravioli with parmesan cheese
Gratins de ravioles de Royan au Parmesan

Fish

19
Sea bass filet Tom Tam
crunchy vegetables (Romanesco cabbage, peas, green beans, broad beans)
Filet de bar Tom Yam
légumes croquants (choux romanesco, petits pois, haricots verts, fèves)
15
Fish and Chips
sweet potato fries
Fish and Chips
frites de patates douces
26
Pan-fried scallops
cauliflower vanilla mousseline and lemon sauce
Saint-Jacques poêlées
chou-fleur vanillé, et sauce citronnée

Meat

16
The Relay's Burger
cheddar cheese, caramelized onions, sweet potato fries
Burger du Relay's*
cheddar rouge, oignons caramélisés, frites de patates douces
16
Chickenbreast
suprême de poulet fermier jaune, purées de carottes au cumin et carottes rôties
Suprême de poulet jaune*
suprême de poulet fermier jaune, purées de carottes au cumin et carottes rôties
25
Rib eye steak 300g
béarnaise sauce, choice of side dishes
Noix d'entrecôte 300g*
béarnaise, garniture au choix
18
Angus beef undercut
chimichurri, choice of side dishes
Onglet de bœuf Angus
chimichurri, garniture au choix
17
Well-flavoured beef tartar
french fries, salad
Tartare de bœuf bien assaisonné*
frites fraîches, salade
4
Supplementary of side dishes
mashed potatoes, french fries, sweet potato fries, salad, roasted potatoes in thyme, wild rice, green vegetables
Suppléments garnitures
French meat
* Viande Française

Cheeses

7
Goat Crottin
goat cheese with raw milk
Crottin de Chèvre fermier
fromage de chèvre au lait cru
8
Comté, Brie de Meaux
AOP Comté, AOP Brie de Meaux
Comté, Brie de Meaux
AOP Comté, AOP Brie de Meaux

Desserts

7
Brioche pudding style
speculoos with chocolate syrup
Brioche façon pain perdu
spéculos et son coulis chocolat
8
Pineapple raviolis
au mascarpone et caramel
Ravioles d'ananas
au mascarpone et caramel
7
Rice pudding
salted butter caramel and grilled hazelnuts
Riz au lait
caramel au beurre salé et noisettes grillées
8
Snickers tart
crunchy peanut chocolate, salted butter caramel
Tartelette snickers
croquant chocolat cacahuète, caramel au beurre salé
9
Coffee or tea gourmand
Café ou thé gourmand
8
Dessert of the day
see slate
Dessert du jour
voir ardoise
6
2 Scoops of ice cream
Sorbets: lemon, rasberry, strawberry
Ice creams: vanilla, chocolate, salted butter caramel, rum and raisins
Glaces 2 boules

Children's menu (under 12 years)

10
Mini fish and chips
Mini fish and chips
10
Beef patty, french fries
Steak haché frites