Online Restaurant Menu
Roasted thick fillet of Turbot, white butter sauce 48
risotto aux girolles







Starters
28
28
28
28
38
60
Suggestions du jour
64


120


125



125
Fish of the day
36



38



42
60



64


70
The Butcher's cut
52
Cheese


13
Desserts




17




17
19
19
19
19




19
Ice creams & Sorbets



15
passion fruit, raspberry, mango, coconut, blackcurrant, lime, green apple,
16
16
18
18
18
4
5,5
6
6,1
Seafood
Our compositions
199




165
6 Belons 1, 6 Perles de l'Impératrice N2,
Bulots, crevettes grises.



90
Bulots, crevettes grises.



89



48
2 Belon n°1, 2 spéciales Etoile de Carnac n°3
2 Perles de l'Impératrice n°2, 2 Spéciales Ostra régal N°1
Shellfish and Crustaceans


38
25


22
11,5
Oyster seller's choice
7
33
Cupped Oysters


24


36
24


27,3
33


33
Flat Oysters


36,6
75cl
Wines by the glass
11
12
12
25
11
12


14


19
9
12