Carte Fouquet's Courchevel (English) - Fouquet's Courchevel
Thursday 12 December 2019

Carte Fouquet's Courchevel

Carte Fouquet's Courchevel

Caviars

90 €
Fouquet's Caviar.
30g
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
FishFish
PeanutsPeanuts
From Aquitaine, France.
Traditional garnish.
Caviar Fouquet’s.
30g
Origine Aquitaine, France.
350 €
Petrossian caviar.
125g
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
FishFish
PeanutsPeanuts
Ossetra.
Traditional garnish.
Caviar Petrossian.
125g
Ossetra.

Starters

35 €
Natural duck foie gras terrine.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
Sweet onion jam with clementines.
Terrine de foie gras de canard au naturel.
42 €
Lobster salad with fresh coriander.
+15€*
Présence d'allergènes
ShellfishShellfish
MilkMilk
Yellow mango, aloe vera, green apple.
Salade de homard à la coriandre fraîche.
+15€*
32 €
Smoked salmon platter.
Présence d'allergènes
FishFish
MilkMilk
Thick cream with red beetroot.
Assiette de saumon fumé.
Crème épaisse à la betterave rouge.
25 €
Buratta (125grs), rocket, cherry tomatoes.
Présence d'allergènes
MilkMilk
Burrata (125grs), roquette, tomates cerises.
28 €
Lamb's lettuce, Melanosporum black truffle and parmesan cheese.
Présence d'allergènes
MilkMilk
Salade de mâche, truffe noire Melanosporum et parmesan.
32 €
Prawns / avocado / grapefruit Mimosa.
Présence d'allergènes
ShellfishShellfish
EggsEggs
MilkMilk
MustardMustard
SulphiteSulphite
Crevettes roses / avocat / pamplemousse Mimosa.
35 €
King crab, avocado guacamole with lime, radicchio.
Présence d'allergènes
ShellfishShellfish
King crab, guacamole d’avocat au citron vert, radicchio.
40 €
Ham and cheese toasted sandwich with Melanosporum black truffle.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
Croque-Monsieur à la truffe noire Melanosporum.
18 €
Vegetable consommé with tapioca.
Présence d'allergènes
CeleryCelery
Consommé de légumes au tapioca.
18 €
Poultry broth.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
CeleryCelery
Vermicelli.
Consommé de volaille.
Vermicelles.
22 €
French onion soup "Champs-Élysées" style.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
Gratinée d'oignons Champs-Élysées.

Half-Board Menu

Half-board menu includes one starter, one main course and one dessert
(except caviars)
Le menu demi-pension comprend une entrée, un plat et un dessert

Pasta

45 €
Melanosporum black truffle rigatoni.
+10€*
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
Rigatoni à la truffe noire Melanosporum.
+10€*
35 €
Beef cheek tortellinis.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
CeleryCelery
Tortellini de joue de bœuf.
32 €
Linguine with tomato and parmesan cheese.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
Linguine tomate au parmesan.

Asian flavours

38 €
Red tuna poke bowl.
Présence d'allergènes
FishFish
SoySoy
SulphiteSulphite
Poke bowl de thon rouge.
42 €
Koh-Taen king prawns, stir-fried vegetables.
Présence d'allergènes
ShellfishShellfish
PeanutsPeanuts
SoySoy
SesameSesame
Gambas Koh-Taen, wok de légumes.
32 €
Chicken skewer with lemongrass.
Présence d'allergènes
SoySoy
Jasmin rice.
Brochette de poulet à la citronnelle.
Riz au jasmin.
42 €
Cod steak with white miso.
Présence d'allergènes
FishFish
SoySoy
SulphiteSulphite
Bok choy, broccoli, soy caramel.
Pavé de cabillaud au miso blanc.
Bok choy, brocoli, caramel de soja.

Seaside

90 €
Grilled or Meunière sole (500-600 grs) - white butter sauce with fresh cream.
+25€*
Présence d'allergènes
GlutenGluten
FishFish
PeanutsPeanuts
MilkMilk
Spinach.
Sole (500-600 grs) grillée ou meunière - beurre Nantais.
+25€*
Epinards.
58 €
Lightly-seared scallops a la plancha,
Présence d'allergènes
MilkMilk
MolluscsMolluscs
Leek fondue with truffles.
Noix de Saint-Jacques saisies à la plancha,
Fondue de poireaux truffée.
60 €
Whole large roasted king prawn,
Présence d'allergènes
ShellfishShellfish
SoySoy
quinoa galette / thaï grapefruit / fresh soy.
Grosse gambas rôtie entière,
galette de quinoa / pamplemousse thaï / soja frais.

Inland

67 €
Black Angus rib steak (250grs).
+10€*
Présence d'allergènes
MilkMilk
"Coin de Rue" fries, red wine and butter sauce.
Entrecôte Black Angus (250GRS).
+10€*
Pommes coin de rue, beurre Bordelais.
75 €
Beef fillet Rossini (180grs)
+20€*
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
SulphiteSulphite
Filet de bœuf Rossini (180GRS).
+20€*
120 €
Roasted whole chicken from Bresse (for 2 people).
+25€*
Présence d'allergènes
MilkMilk
Birth :Bresse, France
Farming :Bresse, France
Slaughter :Bresse, France
Potato mash and winter salad.
Poulet de Bresse rôti entier (pour 2 personnes).
+25€*
Purée de pomme de terre et salade d'hiver.
55 €
Pigeon, red cabbage with cranberries.
Présence d'allergènes
MilkMilk
SulphiteSulphite
Salmis de pigeon, choux rouges aux cranberries.
55 €
Milanese veal escalope.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MustardMustard
SulphiteSulphite
Mustard from Crémone. artichoke salad with pepper sauce.
Escalope de veau milanaise.
Moutarde de Crémone. salade d’artichauts poivrades.
39 €
Tartiflette of farmed Reblochon cheese.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
SulphiteSulphite
Tartiflette au Reblochon fermier.

SIDE DISHES

8 €
Potato puree with semi-salted butter.
Purée de pommes de terre au beurre 1/2 sel.
8 €
Gratin dauphinois.
Présence d'allergènes
MilkMilk
Gratin dauphinois.
8 €
Diced potatoes.
Pommes coin de rue.
12 €
Potato puree with Melanosporum black truffle.
Présence d'allergènes
MilkMilk
Purée de pommes de terre à la truffe noire Melanosporum.
8 €
Pilaf rice with parsley.
Riz pilaf au persil.
8 €
Winter salad.
Salade d’hiver.

Cheese

24 €
Selection of cheeses from the Region, served on a trolley.
Sélection de fromages de région au chariot.

Desserts

28 €
Plate of red berries.
+10€*
Assiette de fruits rouges.
+10€*
18 €
Millefeuille with yoghurt and red berries.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
Millefeuille yaourt et fruits rouges.
18 €
Winter Tiramisu
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
NutsNuts
SulphiteSulphite
Tiramisu des Neiges.
18 €
Mont Blanc.
Présence d'allergènes
EggsEggs
PeanutsPeanuts
MilkMilk
NutsNuts
Mont Blanc.
18 €
Apple variation.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
SulphiteSulphite
Pomme en plusieurs textures.
18 €
Chocolate with hill cardamom.
Présence d'allergènes
SoySoy
MilkMilk
NutsNuts
Chocolat cardamome noire.
18 €
Lemon finger biscuit.
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
SulphiteSulphite
Finger Citron.
* Extra charge for half-board
* Supplément demi-pension
"Homemade" dishes are prepared on the premises from raw ingredients
Les plats “faits maison” sont élaborés sur place à partir de produits bruts
Nets prices in euros
(VAT based on currently applicable rate).
Allergenic products and meat origins : for more information, please ask at reception.
Prix nets en euros TTC
(TVA selon la législation en vigueur).