Carte Restaurant
* Scallops a la plancha, 29,5
Organic Nérone black rice ... and V&M butter

Great Menu
53
37
Seafood menu





49
3 Belles crevettes roses BIO,
2 Spéciales n°4 BIO de Quiberon,
2 Fines N°3 Marennes Oléron,
2 Spéciales N°3 GILLARDEAU,
Bulots - Crevettes grises





32
2 Spéciales n°4 BIO de Quiberon,
2 Fines n°2 "Prat-Ar-Coum" par Yvon MADEC
3 Belles crevettes roses BIO,
½ Tourteau, Bulots
Lunch time EXPRESS menu
19,5
24




V&M cod fish fritters / Sand shrimps / Whelk with mayonnaise
Organic mussel casserole, fries, VM butter / Charolais beef steak tartare, fries
Seafood
Oysters
les 12
les 9
les 6
33,6 25,2 16,8
37,2 27,9 18,6
Oysters & Shellfish
8
9
19,2

14
34
27
29,5
3 "Fines N°3 Marennes" from Oléron,
3 "Fines n°2 "Prat-Ar-Coum" by Yvon MADEC
3 "Spéciales N°3 GILLARDEAU"
Starters
9
8
9
9
12,5
10
13,5
16
19,2

19
15,6

To share
44 29,5
Main Courses
16,5
18
24
25
23,5
29,5
39
17
21
The Fish tank (not included in the menus)
42
42
52
68 52
Desserts
4
10
11
12,5
19,5 12,5
3,5
Sorbet: Lemon, Raspberry, Passion fruit
4


Coffees & Teas
3,6
4

4
4
4

12
Rums
4cl
2cl
9,5 5
9,5 5
9,5 5
9,5 5
15 7,5
15 7,5
Liqueurs
4cl
8
8
9,5
9,5
Cold drinks
6
5
5
5


Waters
100cl
50cl
6,8 5