Carte Restaurant
Large whole crab 26
(0.650 - 0.800kg)

Great Menu
53
38
Seafood menus





59
4 Belles crevettes roses BIO
2 Spéciales n°4 BIO de Quiberon
2 Fines N°3 de Normandie par R. Verneuil
2 Spéciales N°3 GILLARDEAU
Bulots - Crevettes grises





38
2 Spéciales n°4 BIO de Quiberon
2 Fines n°2 "Prat-Ar-Coum" par Yvon MADEC
4 Belles crevettes roses BIO
½ Tourteau, Bulots
Lunch time EXPRESS menu
21
26







Sand shrimps / Whelks with mayonnaise
Fish & Chips, tartare sauce / Homemade crispy free-range poultry
Seafood
Oysters
les 12
les 9
les 6
33,6 25,2 16,8
37,2 27,9 18,6
Oysters & Shellfish
8
9
19,2

14
26
27
29,5
3 "Fines N°3 Marennes" from Oléron,
3 "Fines n°2 "Prat-Ar-Coum" by Yvon MADEC
3 "Spéciales N°3 GILLARDEAU"
Starters
9
10
14
16
19
8
9
15,6

19,2

To share
44 29,5
Main Courses
18
18
26
26
24,5
32
39
16,5
23
The Fish tank (not included in the menus)
45
45
52
68 52
Desserts
4
10
12
14
21 14
3,5
Sorbet: Lemon, Raspberry, Passion fruit
4


Aperitifs & Whiskies
13
6,5
13
7,5
9,5
9,5
9,5
12
12
10
10
6,5
6,5
6,5
Coffees & Teas
3,6
4

4
5
5

12
Rums
4cl
2cl
12 6
12 6
12 6
12 6
16 8
16 8
Liqueurs
4cl
9,5
9,5
9,5
11
Cold drinks
6
5
5
5


Waters
100cl
50cl
7,3 5