Carte Restaurant
Warm and cold ORGANIC dark chocolate cake ... 12
(10mn cooking), Bourbon vanilla ice cream

Great Menu
54
39,5
Seafood menus





59
4 Belles crevettes roses BIO
2 Spéciales n°4 BIO de Quiberon
2 Fines n°3 de Normandie par R. Verneuil
2 Spéciales n°3 GILLARDEAU
Bulots - Crevettes grises





38
2 Spéciales n°4 BIO de Quiberon
2 Spéciales n°3 GILLARDEAU
4 Belles crevettes roses BIO
½ Tourteau, Bulots
Lunch time EXPRESS menu
21
26







Sand shrimps / Whelks with mayonnaise
Fish & Chips, tartare sauce / Organic mussel casserole, VM butter
Nîmes classic salt cod brandade ("MSC")
Seared or steamed fresh vegetables, Organic lentils, Jerusalem artichoke crisps
Seafood
Oysters
les 12
les 9
les 6
33,6 25,2 16,8
Oysters & Shellfish
9
9
19,2

14
26
27
29,5
4 Normandie "Fines N°3" oysters from R. Verneuil,
4 GILLARDEAU "Spéciales N°3" oysters
Starters
9
10
13,5
14
19
9
9
15,6

19,2

For Aperitif, For Sharing
44 29,5
Main Courses
Baby potatoes (plain or pan-fried), Chopped vegetables (steamed or pan-fried),
ORGANIC Lentils / Plain sauerkraut / Homemade fresh fries
17

18
18
24,5
26
32
39
16,5
23
The Fish tank (not included in the menus)
45
45
52
68 52
Desserts
4
12
12
14
21 14
3,5
Sorbet: Lemon, Raspberry, Passion fruit
4


Aperitifs & Whiskies
13
6,5
13
7,5
9,5
11
11
12
12
10
10
6,5
6,5
6,5
Coffees & Teas
3,6
4

4
5
5

12
Rums
4cl
2cl
12 6
12 6
12 6
12 6
16 8
16 8
19 10
Liqueurs
4cl
9,5
9,5
9,5
11
Cold drinks
4,5
6
6
5
5
5


Waters
100cl
50cl
7,3 5