Carte Restaurant
Soft boiled egg, ORGANIC smoked salmon, 14
V&M butter, salmon roe

Great Menu
54
39,5
Seafood menus





59
4 Belles crevettes roses BIO
2 Spéciales n°4 BIO de Quiberon
2 Fines n°3 de Normandie par R. Verneuil
2 Spéciales n°3 GILLARDEAU
Bulots - Crevettes grises





39
2 Spéciales n°4 BIO de Quiberon
2 Fines n°2 "Prat-Ar-Coum" par Yvon MADEC
4 Belles crevettes roses BIO
½ Tourteau, Bulots
Set Lunch
21
26




Soupe de poissons de roche V&M / Crevettes grises / Bulots mayonnaise
Fish & chips, tartar sauce / Mussel casserole, VM butter
Nîmes-style cod brandade
Pan-fried or steamed vegetables, organic lentils, Jerusalem artichoke crisps
Seafood
Oysters
les 12
les 9
les 6
34,8 26,1 17,4
38,4 28,8 19,2
Oysters & Shellfish
9,5
9,5
19,2

14
26
27
34
3 "Fines N°3" from Normandy by R. Verneuil
3 "Fines n°2 "Prat-Ar-Coum" by Yvon MADEC
3 "Spéciales N°3" Gillardeau
Starters
9
9,5
11
12,5
14,5
15
19
9,5
9
16,2

19,2

Plate of starters to share
12
Main Courses
Baby potatoes (plain or pan-fried), Chopped vegetables (steamed or pan-fried),
ORGANIC Lentils / Plain sauerkraut / Homemade fresh fries
17
17

18
18,5
21,5
24,5
26
32
39
16,5
24
The Fish tank (not included in the menus)
45
45
52
68 52
Desserts
5
12
12
14
21 14
3,5
Sorbet: Lemon, Raspberry, Passion fruit
4


Aperitifs & Whiskies
13
6,5
13
7,5
9,5
11
11
14
12
10
10
6,5
6,5
6,5
Coffees & Teas
3,6
4

4
5
5

12
Rums
4cl
2cl
12 6
12 6
12 6
12 6
16 8
16 8
19 10
Liqueurs
4cl
9,5
9,5
9,5
11
Cold drinks
4,5
6
6
7,8

5
5
5


Waters
100cl
50cl
7,3 5