Suggestions du Chef (English) - Les Deux Magots
Sunday 07 December 2025

Suggestions du Chef

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Starters

Crunchy vegetable salad and warm goat cheese
18.00
(Chioggia beetroot, Redmeat radish, Bluemeat)
Salade de légumes croquants et chèvre chaud
(betterave Chioggia, radis Redmeat, Bluemeat)
Bergamot-marinated salmon tartare,
24.00
fresh herb salad
Tartare de saumon mariné à la bergamote,
salade d’herbes fraîches
Pan-fried mushrooms with well-seasoned veal jus
27.00
Soft-boiled organic egg
Poêlée de champignons de saison au jus de veau corsé
œuf bio mollet
Scallop carpaccio,
29.00
zest of lemon-marinated Buddha’s hand, spinach salad
Carpaccio de noix de Saint-Jacques,
zestes de main de Bouddha marinée au citron, salade d’épinards
Prunier Oscietra caviar on crushed potatoes
Présence d'allergènes
MilkMilk
CeleryCelery
35.00
French origin (10g), crushed potato quenelle with herbs and Isigny fresh cream
Caviar Osciètre Prunier, sur écrasé de pommes de terre

Meat

Ravioles flavoured with truffle and Parmesan cheese
Présence d'allergènes
GlutenGluten
MilkMilk
26.00
Ravioles parfumées à la truffe et au parmesan
Duck leg* confit
32.00
roasted sweet potatoes with herbs, périgourdine sauce
Cuisse de canard* confite,
patates douce rôties aux herbes, sauce périgourdine
Veal blanquette* Gouffé style, pilaf rice
36.00
Blanquette de veau* façon Gouffé, riz pilaf

Fish

Roasted scallops,
40.00
chestnut squash mash, white butter sauce with bergamot
Noix de Saint-Jacques rôties,
purée de potimarron, beurre blanc à la Bergamote

Drinks

Cocktail Hennessy Tonic
26.00
Hennessy fine de Cognac VSOP (4cl), Tonic (10cl)
Paloma Patrón Reposado
26.00
(Tequila Patrón Reposado 6cl, Fever Tree Pink Grapefruit, citron vert)