Suggestions du Chef (English) - Les Deux Magots
Saturday 02 August 2025

Suggestions du Chef

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Starters

Burrata and "cœur de bœuf" tomatoes, pesto
22.00
Burrata et tomates Coeur de boeuf, pistou
Plain half Charentais melon
18.00
Demi-melon nature charentais
Half Charentais melon
24.00
with a glass of Graham's Vintage Porto wine (5cl.)
Demi-melon charentais
et son verre de porto Graham’s Vintage (5cl)
Charentais melon and Auvergne country ham
27.00
Melon charentais et jambon d’Auvergne
Prunier Oscietra caviar on crushed potatoes
Présence d'allergènes
MilkMilk
CeleryCelery
35.00
French origin (10g), crushed potato quenelle with herbs and Isigny fresh cream
Caviar Osciètre Prunier, sur écrasé de pommes de terre

Meat

Rigatoni with tomato sauce and stracciatella
Végétarien
26.00
Rigatoni à la tomate et stracciatella
Cold roast beef plate with condiments
29.00
fries, sucrine Lettuce, balsamic vinaigrette
Assiette de rosbif froid et ses condiments
pommes frites, sucrine, vinaigrette balsamique
Primavera veal "blanquette", pilaf rice
Présence d'allergènes
GlutenGluten
EggsEggs
MilkMilk
CeleryCelery
36.00
Blanquette de veau Primavera, riz pilaf

Fish

Fillet of John Dory, fennel stew and white butter sauce
49.00
Filet de Saint-Pierre, étuvée de fenouil et beurre blanc

Drinks

Cocktail Hennessy Tonic
Hennessy fine de Cognac VSOP (4cl), Tonic (10cl)
Paloma Patrón Reposado
(Tequila Patrón Reposado 6cl, Fever Tree Pink Grapefruit, citron vert)